Det stora intresset att vara utomhus

Alla har vi olika intressen och det kan skilja sig beroende på var man bor i landet. Har man tillgång till natur bara runt knuten så kanske man gärna beger sig ut i skog och mark. Även om man bor i en storstad så kan naturintresset finnas och man regelbundet ger sig iväg för att få naturupplevelser av olika slag.

Vi har stora möjligheter i vårt avlånga land att få uppleva naturen. Det finns fina vandringsleder lite varstans där vi kan får vår dos av naturen. Se till att klä er efter det väder som är och ni vet att det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Under sommaren så är det skönt att skydda huvudet med någon from av huvudbonad. Solen kan steka på bra och är viktigt att vi inte blir för varma. Med en hatt av något slag så får vårt huvud det skydd som den behöver från solens strålar.

Bra kängor är också viktiga, speciellt om man ska gå långt. Att få vandra ute i naturen ger oss både energi och kondition. Men vi får också härliga naturupplevelse. Se till att ha ett mål med din vandring. Packa med något gott i ryggsäcken som ni kan ta när ni nått ert mål. Enklare lunch eller några mackor kan passa bra. Kaffe eller annan dryck som ger den energi som behövs för att vandra tillbaka senare. Sitt och njut av den fantastiska naturen och den vandring som ni hittills har fått göra.

About: Roger