Hur du väljer rätt storlek på din bastustuga

När du ska välja storlek på din bastustuga är det viktigt att tänka på hur många personer som kommer att använda den samtidigt. Om du ofta kommer att ha många personer på besök och vill att alla ska få plats, är det kanske en större bastustuga som gäller. Om du däremot mest planerar att använda bastun själv eller med en partner, kan en mindre bastustuga räcka gott och väl.

Tänk också på hur mycket utrymme du har tillgängligt på tomten. Om du har en mindre tomt kan en mindre bastustuga vara ett bättre val för att spara plats. Å andra sidan, om du har gott om utrymme kan en större bastustuga ge dig mer utrymme att koppla av och ha kul med familj och vänner.

När du väljer storlek på din bastustuga är det också viktigt att tänka på design och inredning. Bastukällan erbjuder bastustugor i olika storlekar och stilar, så tänk på hur storleken påverkar designen och inredningen. Om du väljer en mindre bastustuga kan det vara lättare att skapa en mysig och intim atmosfär. Å andra sidan kan en större bastustuga ge dig mer flexibilitet när det gäller att möblera och skapa din drömbastu.

Till sist, tänk på hur storleken påverkar priset på din bastustuga. Generellt sett kostar större bastustugor mer än mindre bastustugor, så se till att din budget stämmer överens med storleken på den bastustuga du väljer.

Med dessa tips och råd kan du enklare välja rätt storlek på din bastustuga från Bastukällan. Tänk på hur många personer som ska använda bastun, hur mycket utrymme du har tillgängligt, design och inredning samt din budget när du gör ditt val.